Garantie & Retur

1. Garantie

Pentru produsele achizitionate din magazinul online ruralplant.ro se asigura garantie comerciala in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia comerciala este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului. Pentru a beneficia de garantie comerciala, cumparatorul are urmatoarele obligatii:

• produsul sa fi fost cumparat de la societatea noastra si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;

• sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;

• sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul

• locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client.

Cauze de pierdere a garantiei:

• avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;

• defectare produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;

• deteriorare mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;

• inundare, incendiere, expunere la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;

• distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

ruralplant.ro nu ofera garantii Clientilor:

·in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;

·dupa iesirea din garantie a produsului (sau in cazul unor produse/componente care nu se mai fabrica, etc)

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile.

Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

Toate produsele prezentate beneficiaza de garantia de conformitate de 24 luni, timp in care produsul neconform se aduce la conformitate cu specificatiile transmise/afisate.

 

2. Retur

Clientul are dreptul sa renunte la produsul achizitionat in termen de 15 zile de la primirea produsului. Produsele achizitionate se pot returna, conditia fiind ca acestea sa fie intacte. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( legea 249/2015, art 16(8) ). Trebuie utilizat un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii.  Returnarea se va face pe cheltuiala clientului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru primirea produselor.

Shopping Cart